Vyara Vasileva

Васил Михайлов

Управляващ съдружник

Vyara Vasileva

Васил Михайлов

Управляващ съдружник

 

Животът преди дипломите

Васил Михайлов е роден в Бургас. В пълнолетната част от живота му първото сериозно постижение в сферата на образованието се случва през 2009 година, когато завършва ППМГ „Академик Никола Обрешков“. Една от най-елитните гимназии в града му дава солидна основа в математическите науки, но той решава да се насочи към хуманитарните дисциплини. Така записва специалност „Право“ в Софийски университет „Свети Климент Охридски“. Завършва безпроблемно през 2015 година и от тогава се е отдал изцяло на своята кариера.

$

Неговият стаж започва още преди официално да е взел своята диплома за юрист. По време на следването си Васил започва да работи в строителна компания. Основната ѝ дейност е проектирането, изграждането и пускането в експлоатация на енергийни съоръжения. Оттук идва и неговият опит с възобновяемите източници на електричество и законовите разпоредби около тях.

&

Кариерата му минава и през голяма счетоводна къща. Там той се запознава с процеса на пълно счетоводно обслужване на български и чуждестранни фирми. Опит, който ползва до ден днешен.

!

Последната му работа, преди да се превърне в основател и управляващ съдружник във „VM-LAW“, е била в една от големите агенции за недвижими имоти в България. Там той успява да усвои всички тънкости при продажба, отдаване под наем и финансиране на покупка на жилищен имот.

Силните страни според него

 

Васил не бърза да говори със суперлативи за себе си. Според него силните му страни не са в самохвалството, но воденето на търговски преговори и отстояването на позиции са две неща, в които рядко успява да срещне равностоен противник.

Основната му експертиза е в сферата на недвижимите имоти. Също така е и специалист в обслужването на чуждестранни клиенти, които започват бизнес в България. Освен всичко това има и солиден опит в събирането на вземания.

Ако трябва да подберем думи, които най-добре биха описали Васил, със сигурност това ще бъдат упоритост, добре премерена амбициозност и уравновесеност.

свържи се с нас

Винаги сме готови да помогнем!