Готов за сделка

Подготовката на всички документи за сделка с продажба на имот е един сложен, отнемащ време процес. Защо не оставите на професионалистите да се занимават с него?

продажба на имот

Твърде много документи от твърде много места

„Готов за сделка“ е услуга, създадена защото, за да се извърши продажба на имот, са нужни един куп документи от различни институции, чието подготвяне отнема толкова много време, че финализирането на сделката се превръща във втора работа за собственика.

Битка с бюрокрацията

За да продаде един имот, неговият собственик трябва да мине през поне три клона на държавната администрация. Това на практика означава, че преди всяка имотна сделка предстоят или борба с некачествени онлайн системи, или няколкодневно чакане по опашки из потискащи чиновнически сгради.

Затова ние предлагаме едно лесно решение

Услугата „Готов за сделка“ предоставя всички необходими документи за извършването на имотна сделка. Бързо, лесно и без никакви излишни главоболия. Ние ще се погрижим за всичко, което е нужно.

Какво точно е „Готов за сделка“?

7

Първата стъпка

 • За да подготвим всичко нужно за продажба на имот, трябва или да ни изпратите нужните документи чрез нашата онлайн платформа, или да се срещнете с нас в нашия офис.
  Веднага щом имаме всичко необходимо, ние ще установим какви са точните документи, за да може сделката да премине напълно безпрепятствено.
7

Втора стъпка

 • Получавате обратна информация за документите, които ще са нужни, за да извършите сделката. За получаването на някои от тях ще трябва да предоставите нотариално заверено пълномощно, с чиито текст може да се запознаете тук

След правен анализ получавате становище кои документи ще са нужни, за да може сделката да бъде изповядана, проверка за вещни тежести, както и проект на предварителен договор съгласно Вашите очаквания за цена, срок, предаване на владение и др. Също така ще получите и договор за депозит.
Проект на становище може да видите тук

N

Трета стъпка

 • „Готов за сделка“ Ви предоставя абсолютно всички документи, които са нужни за успешното финализиране на имотната сделка.

Нужните документи…

За да започнем работа по подготовката на документите, които са необходими за продажбата, е нужно единствено да ни изпратите нотариален акт.

…са публична информация.

Нотариалния акт е обществено достъпен и, ако случайно не е във Вас, можете да се сдобиете с него в Агенцията по вписванията.

Подгответе документите за продажба на имот

Предпочитате среща?

Само ни кажете кога

Всичко може да се случи онлайн

Прикачете нужните документи тук

  Когато сделката се нуждае от повече

  Понякога просто да подготвиш документите не е достатъчно. Затова VM-LAW предлага и няколко допълнителни услуги, които ще помогнат на Вашия имот да се продаде.

  Нашият екип е напълно способен да изготви оценката на Вашия имот.

  Ние сме експерти в имотните сделки. Точно затова можем да приведем имота Ви в търговски вид, който осезаемо да повиши неговата продажна цена.

  Понякога имотът е разделен между няколко собственика, които са трудни за откриване. Ние можем да Ви помогнем да ги намерите и да съдействаме по изобщо не лекият път, който Ви предстои като собственик.

  Плащането може да се извърши след продажбата на имота. Създадохме услугата „Готов за сделка“, защото разбираме как работят имотните сделки, и знаем, че парите от продажбата не идват преди документите.

  свържи се с нас

  Винаги сме готови да помогнем!