За Нас

Един млад сплотен екип

Ние сме амбициозен екип от адвокати, юристи и счетоводители с дългогодишен опит. Заедно създадохме VM-LAW през 2015-та година. За това време нашето сдружение беше тествано от редица премеждия. Някои очаквани, други не, но за щастие те се оказаха преодолими и ни помогнаха да изградим начин на работа, който ни затвърди като професионалисти в сферата на правното консултиране.

В правото трябва да работиш
със скалпел…

Ние вярваме, че пенкилери не съществуват. Именно затова можете да сте сигурни, че експертът, който се е заел с Вашия проблем, ще е точният човек за целта.

Никой в нашия екип не твърди, че разбира от всичко, а и това не е нужно. VM-LAW разполага със специалисти в най-различни сфери. Това означава, че когато работите с нас, зад Вас ще има група от професионалисти, които ще се допълват взаимно, за да няма нещо, което да остане незабелязано.

Индивидуалния подход е ключът

Два проблема не могат да бъдат еднакви колкото и да си приличат. Изключения, разбира се, съществуват, но ние си даваме сметка, че и хората, и бизнесите им са различни. Поради тази причина подхождаме към всяка задача като към нещо напълно ново. Така всички, които са избрали нас, получават индивидуално отношение, а това е най-важната стъпка за една добре свършена работа.

В какво сме най-добри

Когато имаш дългогодишен опит е невъзможно да не придобиеш повече умения в определени области. Това са сферите, в които сме не просто добри, а превъзхождаме останалата част от играчите на пазара.

Точния човек за точната задача

За всичките години от създаването на VM-LAW екипът не е спрял да се развива.Натурата на работата е динамична също като пазара за работна ръка по света. Ние знаем, че не всеки има желанието да седи в офис. Затова понякога най-ценното умение е да намериш точния човек за задачата пред теб.

Vasil Mihaylov

Васил Михайлов

Управляващ съдружник

Човекът с това умение във VM-LAW се казва Васил Михайлов и от създаването на дружеството той го управлява в правилната посока. Тук можете да прочете повече за него.

Vyara Vasileva

Димитър Петров

Адвокат

Човекът, който не се страхува да се изправи пред огромните корпорации. Тук можете да прочете повече за него.

свържи се с нас

Винаги сме готови да помогнем!