Европроекти

VM-LAW може да подготви и управлява Вашите проекти с европейско финансиране. Спечелването на подобни проекти е един трудоемък процес. От подготвянето на документите за кандидатстване до отчитането пред институциите може да минат години и през цялото това време трябва да има някой, който да следи дали всичко това се случва безпроблемно.

Ако зад Вашия проект с безвъзмездно европейско финансиране стоят неправилните хора, това може да Ви коства изключително много излишни средства, нерви и, не на последно място, време.

Затова ние предлагаме нашия опит в тази сфера. Независимо дали сте малка фирма или голямо предприятие, VM-LAW има уменията и ресурсите да Ви гарантира, че Вашият европроект ще бъде успешен.

За да се възползвате от нашите услуги, трябва да първо да се запознаем с Вашите идеи и желания. След като направим индивидуална консултация, съобразена с нуждите на Вашата компания, можем да Ви предоставим следните услуги:

 • становище за подходящите за Вашия бизнес европейски и национални програми за безвъзмездно финансиране;
 • консултация относно изискванията и процедурата при кандидатстване;
 • подготовка и подаване на проектното предложение за кандидатстване.

Но това е само първият етап от един успешен проект. След одобрението на проекта и подписване на договор за безвъзмездна финансова помощ, започва процедурата по управлението на проекта, който след това трябва да се отчете пред съответните институции.

На този етап от проекта ние можем да Ви съдействаме с:

 • подготовка и провеждане на всички процедури за избор на изпълнител;
 • юридическа и счетоводна консултация при управление на проекта;
 • комуникация с управляващия орган;
 • подготовка и подаване на междинни и окончателни отчети.

  свържи се с нас

  Винаги сме готови да помогнем!